Desteapta-te, romane!
Bine ati venit pe forumul Romania Constienta!
Va rugam sa va logati sau sa va inscrieti!
Puteti vizita forumul dand click pe "Nu mai afisa"
Ca vizitator , puteti vizualiza postarile , insa nu veti putea deschide subiecte,raspunde la subiectele existente sau sa participati la sondajele forumului!
Dupa vizita, daca alegeti sa deveniti membru, aveti optiunea de inscriere si in pagina de portal (in partea stanga, precum si in lista orizontala pe care o gasiti imediat sub logo-ul forumului).
Veti primi un mail de confirmare prin care veti confirma optiunea dvs de a deveni membru.
Deasemenea, pe bara care se deruleaza gasiti link-uri spre "IMPORTANT" pe care va rugam sa il cititi cu atentie, "camera de chat", "formularul de contact" prin care ne puteti trimite sugestiile dvs in legatura cu forumul.Aceasta bara este vizibila pe toate paginile forumului.
Rugam firmele care doresc sa faca reclama sa acceseze in bara care se deruleaza sectiunea "IMPORTANT" sau forumul "Firmele romanesti se prezinta" pentru detalii de colaborare.
Inca o data "Bine ati venit".


Important-pentru Concursul Proiectului Romania Constienta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

default Important-pentru Concursul Proiectului Romania Constienta

Mesaj  Admin la data de 2010-02-28, 11:57 pm

Conditii de participare la concurs:
Varsta minima 16 ani.
Cerinte:imaginatie si incredere in fortele proprii.

Cale de inscriere in concurs:
Concursul este adresat exclusiv membrilor forumului Romania Constienta (inscrierea ca membru al forumului primul pas).
Dupa inscriere postati subiect in "Romanii se prezinta" cu titlul "concurs: subiectul dvs.".
Tema "un posibil viitor pozitiv romanesc". Administratorii frumului Romania Constienta evalueaza textul dumneavoastra si in termen de 24 de ore, sunteti anuntati prin email de decizia luata. Este foarte posibil sa vi se ceara sa clarificati subiectul, eventual sa aduceti unele imbunatatiri. Clarificarea se va face pe baza a doua trei intrebari adresate concurentului apoi modificarea subiectului.
Dupa aprobarea sa in concurs, membrul primeste statutul de "Concurent Proiect". Pe baza acestui statut va avea acces la forumul concursului.

Proiectul Romania Constienta urmareste ca prim pas elaborarea unei retele practice de comunicare si colaborare intre toti membrii societatii romanesti: persoane fizice, politice, juridice, grupuri formate din acesti membrii.

Scopul concursului este alcatuirea unei echipe de persoane capabile care sa participe la definitivarea proiectului Romania Constienta.
Echipa va avea urmatoarea alcatuire: (alcatuire primara poate suferi modificari dupa incheierea concursului. Aceste modificari se vor face impreuna cu echipa)
Chiar daca numarul celor inscrisi este mai mic decat numarul necesar...selectia se face tot in urma concursului pentru evaluarea capacitatilor fiecaruia si a plasamentului in cadrul echipei.
6 coordonatori de proiect. Coordoneaza proiectul.
12 membrii proiect. Elaboreaza fazele proiectului.
36 membrii responsabili cu elaborarea detaliilor.
108 membrii responsabili cu verificarea aplicabilitatii practice a proiectului.
Alegerea acestora se va face in ordinea punctelor obtinute in perioada concursului.
Participantii care nu se incadreaza sunt din oficiu colaboratori care vor fi solicitati sa participe la diferite teste de functionalitate a proiectului, in acest scop primind informari si solicitari perodice (normal cu acordul lor exprimat).

Inscrierile in perioada 15 martie-15 aprilie 2010 .
Concursul incepe cu primul inscris si se incheie in data de 30 aprilie 2010, data dupa care se evalueaza rezultatele finale si se anunta de catre administratori in data de 10 mai 2010 la orele 16.oo pe acest forum.

Concurentii vor trebui sa posteze 8 subiecte pe tematica oferita de administratori(test personal)
Deasemenea vor participa la minim 8 dintre subiectele celorlalti punand intrebari menite sa clarifice subiectul respectivului concurent.(test fairplay)
Raspunsurile la aceste intrebari de la ceilalti concurenti sunt evaluate din doua puncte de vedere:numarul raspunsurilor, acceptarea parerilor celorlalti, capacitatea de adaptare la noi puncte de vedere.
Pe durata concursului vor forma impreuna cu alti concurenti o echipa de minim 4 pana la 6 persoane, care va formula un subiect comun cu privire la tematica concursului. (test spirit de echipa) In cadrul echipei la finalul postarii comune se va mentiona structura organizatorica a echipei. Echipe de acest gen se pot forma pe toata durata concursului, fara anuntarea administratorilor (doar la subiect mentiunea subiect comun: nume ).

Criterii de punctare:
1 punct subiectul postat la inscriere (+1pana la 10 puncte evaluarea calitativa EA)
2 puncte in plus la subiectul de inscriere daca este trecuta motivatia inscrierii(mentionati expres Motivatie)
2 puncte pentru membru recomandat pentru inscriere. Punctele se atribuie concurentului care este mentionat de cel recomandat la finalul subiectului de inscriere.
1 punct /subiect cerut de administratori. (+1pana la 10 puncte pentru originalitate EA)
1 punct intrebarea adresata altor concurenti (+1 pana la 10 puncte pertinenta intrebarii EA)
(Intrebare pertinenta: intrebare care arata studierea ideii concurentului, intelegerea ei si dorinta de a aduce imbunatatiri acesteia)
1 punct raspunsul la intrebarile celorlalti inclusiv fani(+1 pana la 10 puncte agrumentatia si/sau calitatea modificarilor efectuate pe baza intrebarii EA)
1 punct participarea intr-o echipa(+1 punct lider echipa+1 pana la 10 puncte obtinute pe baza calitatii subiectului echipei EA[cele 1 pana la 10 puncte se acorda tuturor membrilor echipei])
1 punct/fan (+1 pana la 5 puncte calitatea intrebarii fanului EA)
10 puncte prezentarea in blogosfera a blogului personal cu tematica vietii romanesti(+1 pana la 10 puncte calitatea blogului EA).
Legenda: EA- Evaluare Administratori acestia fac evaluarea in ritmul citirii acestor subiecte!(maxim 24 de ore)

Accesul la postarea subiectelor de concurs va fi permis doar membrilor concurenti si administratorilor. Vor putea fi citite inclusiv de vizitatori.

Intr-un forum separat, concurentii vor avea subiect personal care face un sumar al ideii concurentului, unde raspund la intrebarile altor membrii decat concurentii. Numarul si calitatea acestora ne va da o imagine despre fanii concurentului si relatia sa cu ei ( vor trebui sa fie inscrisi ca membrii ai forumului).

La finalul concursului , in termen cat mai scurt, in functie si de numarul concurentilor , fiecare concurent va primi sub forma de document pdf. toate subiectele plasate in forum, cu raspunsurile la acestea, inclusiv postarile fanilor. Deasemenea va primi o diploma prin care Romania Constienta atesta participarea la acest concurs si rezultatele obtinute.
Diploma va contine o evaluare completa a capacitatilor folosite in acest concurs si evolutia concurentului pe acesta perioada.

Din momentul inceperii concursului, conditiile de desfasurare sufera schimbari doar dupa consultarea concurentilor.

_________________
Sunt roman si sunt mandru de asta!
avatar
Admin
Admin
Admin

cetatenie : Romana
Sex : masculin Puncte : 15269
Data de inscriere : 05/01/2010
Varsta : 49
Localizare : Cluj Napoca

http://romania-constienta.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum